* Les entrades ja estàn exhaurides. Gràcies per l’interès!

La XARXA TELECOS BCN Ofereix 17 entrades als seus associats per tal d’accedir a l’esdeveniment internacional s’ha convertit  en la referència de l’emprenedoria dins de l’univers mòbil.

descarga

4YFN estarà emmarcat al Mobile World Congress , que se celebrarà el 2015 i que amb aquest esdeveniment vol subratllar l’ importància de la comunitat emprenedora.

Creat per la Mobile World Capital Barcelona té com a objectiusatisfer les necessitats dels emprenedors i startups que es trobin en qualsevol de les etapes del procés emprenedor . Des de persones que busquen inspiració per iniciar un projecte, aquells que necessiten validar la viabilitat d’una idea, els que busquen una oportunitat per establir contactes de qualitat o startups que busquen talent, assessorament específic o finançament.

Durant les quatre jornades s’ha construït un programa de conferències, tallers pràctics, picthes, sessions one to one amb experts, speed datings, que ajudaran a l’assistent a trobar tot el coneixement i inspiració amb figures referents en el sector alhora que tindran l’ oportunitat de construir una àmplia xarxa de contactes locals i internacionals.

Els primers 17 membres de la xarxa  s’inscriguin aquí rebran una entrada nominada per al 4YFN.

Apunta’t al formulari