La trobada de les primeres promocions del Pla 92 organitzada a primers de juny per l’Escola en motiu del 25è aniversari de l’inici d’aquest pla ha servit d’espurna per reactivar una Xarxa Telecos que portava un temps a la rereguarda. El bon caliu i les bones sensacions viscudes en aquesta reunió d’antics alumnes han propiciat que el motor de la Xarxa Telecos hagi tornat a engegar-se, amb nova sang i moltes ganes d’enrenou.

Aquesta primera edició del vermutillo d’estiu ha portat de tornada a l’Escola a una bona representació de les diferents generacions d’ex-alumnes; des dels pares de la Telecogresca i el CPET fins cares molt més joves de promocions recents. Val a dir que la tria de la data no va ser massa afortunada, havent enganxat a més gent de vacances dels que esperàvem; prenem nota per no caure en el mateix error en edicions futures…

Amb la clemència del temps, que amenaçava pluja des del dia abans però ens va deixar amb l’ombra dels núvols i una temperatura agradable, el centenar de persones que van circular per la que ja es diu oficialment Plaça de Telecos van gaudir d’un ambient molt agradable, amb retrobaments aquí i allà al so del “Homeeee, quant de temps! Com va?”, tot rememorant batalletes d’altres èpoques.

Molts dels assistents van venir en família, i els més petits van tenir un primer contacte amb el “cole” del papa o de la mama entre globus, maquillatge infantil i alguna que altra activitat. Qui sap quants d’ells acabaran passant en uns anys per les aules del Campus Nord?
Del menjar, preparat al moment pel Càtering de la Pepi, van destacar la fideuà i les croquetes. Els còctels en modalitat taller – fes-te’l tu mateix, de la mà de Damià Mulà, van donar un toc refrescant a la jornada.

El Director de l’Escola, Ferran Marquès, no va voler perdre’s l’ocasió de retrobar-se amb els seus antics alumnes, i viure de primera mà la que aspira a ser la primera trobada de moltes.

El feedback dels assistents ha estat unànime: ho han passat bé i hi ha ganes de més. El que més ha agradat: retrobar-se amb antics companys. El que menys: que no hi hagués més gent.

Als organitzadors, entre feina, família i altres coses, ens ha costat tirar endavant aquesta trobada, però sumant esforços i, molt especialment, amb l’empenta de l’Escola, bolcada de ple en el reeiximent de la Xarxa, hem aconseguit fer-la possible. I a més, hem pogut gaudir-la com un més, cosa que no sempre és possible. Al cap i a la fi, els que hi som darrera no deixem de fer aquestes coses “per amor a l’art”, i moltes vegades és difícil trobar un equilibri per no acabar cremat. Cal agrair a bona part dels assistents el seu ajut en diferents moments de la jornada; l’esperit col·laboratiu que caracteritza els estudiants de la nostra Escola, amb exemples com la Telecogresca, va deixar veure la seva empremta.

Com a resum: el vermutillo ens ha deixat a tots molt bon sabor de boca, i tanquem aquesta trobada ja pensant en la propera.

22 juliol de 2018
Plaça de Telecos, Campus Nord