After Work Telecos
Campus Nord UPC
25 de gener de 2019

No és fàcil reunir al grup de companys que van estudiar amb nosaltres a la Universitat. No és fàcil trobar temps per tornar a compartir històries, records, rialles. No és fàcil fer-se un lloc entre les responsabilitats del dia a dia, canviar les prioritats i sortir una nit a veure a gent a la qual, en alguns casos, fa més de 20 anys que no veiem.

Però ho hem aconseguit.

Hem aconseguit reunir un centenar de persones a la nostra última trobada, l’ #afterworktelecos que vam organitzar l’últim divendres de gener amb el principal objectiu de fer un pas més per refer amistats, enfortir llaços, reprendre el contacte amb l’Escola i, perquè no, trobar aliances de gran valor en la vida professional.

Allà estaven antics alumnes de diversos anys (des dels 80 fins a la dècada actual) recordant llocs, rostres i anècdotes mentre escoltaven bona música i miraven fotos d’èpoques passades; allà hi havia el bàrman amb els seus còctels, servint i ensenyant a xavals i no tan xavals que es van acostar per obrir els braços a una de les primeres experiències que farem d’aquest tipus.

Alguns professors no van faltar, van compartir taula amb nosaltres mentre explicaven anècdotes divertides, analitzaven tot el que han canviat les coses durant els darrers anys o explicaven algunes de les col·laboracions més interessants que està duent a terme l’Escola amb el món empresarial.

Van ser diverses setmanes organitzant l’esdeveniment, convençuts que és la recepta ideal per animar grups d’exalumnes que no volen oblidar una de les fases més màgiques de les nostres vides, i que volen tornar a establir vincles de diversos tipus tant amb l’Escola com amb els companys amb que van compartir bons i mals moments durant molt de temps.

No és fàcil reunir als antics companys, i encara que les noves tecnologies i les xarxes socials ens han simplificat enormement les coses, seguim sense ser capaços d’arribar a la gran majoria de vosaltres. Amb l’ajuda dels que sí que esteu connectats en aquest món digital, podrem ampliar la xarxa i aconseguir que a poc a poc siguem més els que ens veiem cara a cara. Al cap i a la fi, seguim sent de carn i ossos.

Gràcies per l’excel·lent #afterworktelecos, i atents a les properes novetats… Que corri la veu! Fem Telecos, fem Xarxa!