Presentació del Cicle “Davant la crisi, actuem!”

La llarga i profunda crisi que estem travessant està portant a molts professionals a un punt d’inflexió en les seves carreres. Portem molt temps sentint de reestructuracions i de projectes empresarials que pleguen per manca de rendibilitat, liquidesa o finançament, i encara no veiem la llum al final del túnel.Poques són les ofertes de feina, i molts els professionals que cerquen una nova oportunitat. En alguns casos, s’afegeix un altre factor: a partir de certa edat, les empreses es decanten per candidats més joves i als professionals més veterans els costa tornar a trobar un lloc de treball.

Tot aquest escenari està portant cada cop a més gent a reinventar-se i  a arrencar els seus propis projectes professionals. Des de la Xarxa Telecos volem estimular i ajudar als professionals que es troben en aquest punt d’inflexió per a que facin el salt, així com a aquells que ja l’han fet i necessiten d’una empenta. Per aquest motiu, arrenquem un cicle dedicat a reinventar-se emprenent, amb el nom de “Davant la crisi, actuem!”.

El primer event d’aquest cicle és un seminari gratuït de màrqueting online adreçat a professionals independents, petits empresaris i emprenedors novells, que porta com a títol

Seminari de Màrqueting Online Loop! Xarxa Telecos – Club Telecom UPC Alumni

Has de promocionar la teva empresa, el teu producte o servei a Internet i no saps per on començar? No et pots permetre contractar algú que t’ho faci i vols aprendre a fer-ho tu mateix?

Amb aquest seminari aprendràs metodologia i bones pràctiques per definir i executar el teu propi Pla de Màrqueting Online, que et portarà a aconseguir la promoció efectiva del teu projecte a Internet. Coneixeràs eines i consells a aplicar a totes les fases del cicle. Sabràs quins són els aspectes clau per a desenvolupar el pla del teu projecte en calendari i costos, i participaràs en una sessió d’aprenentatge col·lectiva, oberta i creativa.

TONI PADRELL - LOOP! Estrategia de Marketing Online - Xarxa Telecos BCN

Data: Dijous 7 de març de 2013, de 18:30h a 20:30h

Lloc: ETSETB, Sala Multimèdia B3 (accés per la plaça del Mig). Campus Nord UPC

Impartit per: Toni Padrell, Consultor de Màrqueting Online especialitzat en utilitzar el Màrqueting Online com a motor de canvi i de millora de resultats en les organitzacions, fent èmfasi en la generació d’ingressos, la creativitat, la innovació i la gestió del canvi cap a una cultura corporativa 2.0 a tota l’organització.

Per què LOOP? Loop vol dir bucle, alguna cosa cíclica. Aquesta metodologia està basada en la millora contínua dels resultats del teu projecte. Si estableixes, desenvolupes i ajustes el Pla de Màrqueting Online com el Toni Padrell suggereix, el teu negoci anirà creixent a mida que avencis.

Qui pot assistir?

Aquest acte és obert, si bé l’aforament és limitat i els associats de la Xarxa Telecos BCN, els membres d’UPC Alumni i els col·legiats/associats del CETC/ACET tenen prioritat. Fes la teva reserva, no et quedis sense plaça!

Inscripcions

Per reservar la teva plaça, Fes clic aqui i omple el formulari.

PROMOCIÓ ESPECIAL XARXA TELECOS

Toni Padrell imparteix diversos seminaris i tallers pràctics sobre Màrqueting Online. Entre aquells assistents que siguin membres de la Xarxa Telecos BCN es sortejarà:

–          Un descompte del 50% al Taller de 8h EASY Marketing Online START-UP (preu habitual 650€+IVA, amb el descompte 325€+IVA).

–          Un seminari gratuït de 8h (preu habitual 250€+IVA), a escollir entre +Conversions i +Tràfic.

Xarxa Telecos BCN - Davant la crisi, actuem!

Amb la col.laboració del CETC