Per evitar les males cares per arribar tard a casa per “coses estranyes de telecos”, aquest cop hem organitzat una activitat que barreja la vessant tècnica amb una bona dosi d’entreteniment, per a que puguis venir acompanyat per la teva parella (i sense que s’acabi avorrint!). La proposta és una sessió ben rodona per conèixer a fons el cinema 3D i la tecnologia subjacent.

En primer lloc comptarem amb una presentació del món del 3D per part d’en Lluís F. Grau Bruni, antic alumne de l’ETSETB i Cap de Projectes del Departament d’Enginyeria i Infraestructures de TV3. Ens explicarà les bases generals de la tecnologia 3D, la seva aplicació al món de la televisió (en la qual TV3 és pionera), i les diferències envers l’ús al cinema, acompanyant les explicacions amb exemples de produccions de TV3.

A continuació farem una visita tècnica a les instal·lacions del centre Cinema City Santa Coloma (http://www.cinemacity.es/ca/), on desenvoluparem tota l’activitat. Aquest centre és pioner a l’estat en posar en funcionament una instal·lació íntegrament digital. Ofereix 14 sales de cinema dotades amb la més avançada tecnologia en projecció, so digital i 3D, oferint als espectadors un ambient sonor excepcional i d’envolvència tridimensional. Disposa també de sales temàtiques amb característiques úniques i innovadores, i d’una exclusiva sala VIP, on farem un sopar de networking.

I per acabar, què millor que veure una pel·lícula creada expressament per projectar-se en 3D, amb el sistema Active Xpand? La pel·lícula triada és Avatar (Versió en castellà) de James Cameron guardonada amb els Òscars a millors efectes visuals, millor direcció d’art i millor fotografia. Avatar ha tingut un èxit brutal de taquilla i de crítica assolint els 2,8 bilions de dòlars de recaptació amb un pressupost oficial de 237 milions de dòlars. Si la vas veure, de ben segur que t’encantarà tornar-la a veure amb les explicacions prèvies sobre 3D d’un especialista. I si te la vas perdre… deixaràs passar aquesta ocasió?

Hora i dia de començament: 21 de juny a les 18:45 hores

Lloc activitat: Centre Cinema City. Avinguda Francesc Macià, 90 de Santa Coloma de Gramanet. A dos minuts de la sortida 19 de la Ronda de Dalt (B-20 Pota Nord). Parking a les instal·lacions (les 3 primeres hores gratuïtes). A 5 minuts de dues parades de metro.

ARRIBAR AMB TRANSPORT PÚBLIC
UBICACIÓ PER ARRIBAR AMB COTXE.

Preu:  15 €/persona.

Inscripció: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (no et quedis sense plaça!!!)

L’aforament és limitat, no esperis a fer la teva reserva si no et vols quedar sense plaça. Aquesta activitat ha estat especialment dissenyada per a que vinguis amb un acompanyant (indica’ns-ho al formulari). L’activitat és oberta, però els associats de la XTB i els membres del Club Telecom UPC Alumni tenen prioritat per reservar.