Reserva’t la data! 25 d’Octubre

Conferència de la Xarxa Telecos Barcelona, ETSETB Alumni

‘In the Cloud’, tecnologia i empresa

25 d’Octubre, 19:00h, Aula de Teleensenyament (B3) del Campus Nord de la UPC

amb:

Pau Garcia-Milà, emprenedor i co-fundador de EyeOS, empresa de referència mundial en el sector, que compartirà amb nosaltres la visió tecnològica de les solucions “in the Cloud”

Xavier Busquets, Professor i Director del Departament de Gestió de Sistemes d’Informació de ESADE, que compartirà amb nosaltres què esperen les empreses dels nous sistemes d’informació per a ser més competitives.

Presentació:

L’any 2009 va ser un any terrible per als directors de sistemes. Van ser obligats a retallar els seus pressupostos, alhora que se’ls exigia oferir més serveis amb menys recursos. Segons Gartner, durant el 2010, la despesa en Tecnologies de la Informació augmentarà al voltant d’un 3%.

Molts dels directius han trobat un bon company de viatge en la Virtualització dels seus centres de dades i en el Cloud Computing.

Aquestes noves tecnologies estàn produint un canvi que trenca amb l’estatus quo de les empreses i sorgeixen preguntes inquietants: ¿on son les meves dades? ¿Qui se’n fa responsable? ¿Compleixen les normativa de protecció de dades? ¿Qui vigila al vigilant?

De la mateixa manera els estalvis promesos son massa importants com per a ser menystinguts; eficiència, millora de processos, rapidesa d’implantació, millora en el “time to market” … afecten tota l’empresa i les decisions que s’han de prendre impliquen un diàleg i entesa amb el negoci.

La rellevància de la tecnologia s’eleva a una conversa de tu a tu amb el negoci.

Empreses com Amazon amb Webservices, Google amb App Engine o IBM amb Computing on Demand ofereixen accés a plataformes sense cost d’instal.lació, escalabilitat instantània i pagament per ús.

Els ponents, Sr. Pau Garcia-Milà i Prof. Xavier Busquets exposaran una visió complementària de la tecnologia i el negoci, que podrà ser arrodonida després amb un torn obert de preguntes dels assistents i amb un coctail de networking un cop finalitzat l’acte.

Programa:

19:00 Benvinguda i Presentació:

Sr. Ricard Montero, president de l’associació Xarxa Telecos Barcelona

Sra. Elisa Sayrol, Directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona i Sots-Presidenta de l’associació Xarxa Telecos Barcelona

19:30 Intervenen:

Pau Garcia-Milà, emprenedor i co-fundador de EyeOS

Xavier Busquets, Professor i Director del Departament de Gestió de Sistemes d’Informació de ESADE,

20:20 Cloenda, torn de pregunt s

20:30 Coctail de Networking

Cóm apuntar-se?

Per a la inscripció, lliure i gratuïta, envieu un correu a info@xarxatelecos.org amb el vostre nom, cognoms, DNI i telèfon mòbil. Us confirmarem la vostra inscripció contestant al correu de sol·licitud.

Els associats a la Xarxa Telecos tenen prioritat a l’hora de fer la reserva. Cal indicar-ho al correu de sol·licitud. Si ets antic alumne de l’ETSETB o estudiant d’últim curs i encara no t’has associat, pots fer-ho a: http://www.xarxatelecos.org/socis.html.

Les places son limitades, afanyeu-vos a inscriure-us!