Hem programat una Visita Tècnica a la Sagrada Família pel proper dimecres 9 de Novembre a les 18h. Apunta’t!

Es pot pensar que la Sagrada Família, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, només és especial per la genial creativitat de Gaudí, qui en aquest temple va revolucionar l’estil dels capitells passant del neogòtic al seu estil propi naturalista. La manca de recursos econòmics per avançar en la construcció van fer que aquesta Basílica, coneguda com a figura arquitectònica referent arreu del món, adquirís un nou estil gràcies a les solucions basades en estructures hiperbòliques i parabòliques. En aquesta especial visita podrem apreciar tots aquests detalls i molts altres tant per dins com per fora de l’immens “bosc” que volia plasmar Gaudí amb les seves formes tan innovadores. No només veurem arquitectura, també podrem gaudir del museu on antigament estaven ubicats els tallers i on trobarem plànols originals del projecte inicial, coneixerem l’Oficina Tècnica on es treballen els models 3D, veurem el paper que juguen les matemàtiques a les formes del Temple, visitarem les cantories i sabrem com és la xarxa informàtica.

Aprofiteu l’ocasió per a fer una pausa a l’apretada agenda que tots portem per gaudir de la tecnologia, arquitectura e història en un mateix pack. Aquesta és una activitat a mida on veurem aspectes que no estan habitualment a l’abast dels visitants del Temple.

Data: Dimecres, 9 de novembre

Hora: 18h

Durada: 2h aprox.

Lloc: Sagrada Família (c/Mallorca, porta d’obra)

El cost de l’activitat serà de un donatiu al Temple de 5€ per persona.

Cóm apuntar-se?

Per a la inscripció, només cal que ompliu el següent formulari —–> FORMULARI

Els associats a la Xarxa Telecos tenen prioritat a l’hora de fer la reserva. Si ets antic alumne de l’ETSETB o estudiant d’últim curs i encara no t’has associat, pots fer-ho a: https://xarxatelecos.org/socis/.

Les places son limitades, afanyeu-vos en fer la inscripció!