La XTB ha programat una visita tècnica a la torre AGBAR el proper Dijous, 12 de maig, 2011 a les 12:30. Apunta’t!

Tecnologia i arquitectura es donen la mà a l’emblemàtic edifici de Barcelona: 145 metres el situen entre els primers en alçada a la ciutat.

34 Plantes per sobre del sòl sostenen un sistema singular d’il·luminació, basat en tecnologia LED, que possibilita el canvi de color de l’edifici en forma controlada. La seva eficiència energètica permet una gestió intel·ligent de  temperatura, i la generació d’energia neta a partir de cèl·lules solars de les seves gairebé 60.000 lames. Aquestes i altres coses ens seran exposades a la visita tècnica i arquitectònica organitzada per la Xarxa Telecos BCN. Ens acompanyaran els responsables tècnics de la torre, i gaudirem d’una exposició sobre els seus sistemes TIC i gaudirem d’una exposició sobre els seus sistemes TIC a l’auditori de l’edifici. Una ocasió única per a conèixer els secrets d’aquesta magnífica edificació de Jean Nouvel i la firma b720 i intercanviar impressions durant l’aperitiu que oferirem.

Aprofiteu la oportunitat per a fer un break de luxe en aquesta edificació tan singular!

Data: Dijous, 12 de maig, 2011

Hora: 12:30h

Durada: 1:30h aprox.

Lloc: Av. Diagonal, 211 – Torre AGBAR

Event gratuït per cortesia d’AGBAR i organitzat a través de la XTB

Cóm apuntar-se?

Per a la inscripció, només cal que ompliu el següent formulari:

https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dE9XRFhrUVZ4WjRRcXdvM2JFNElYT2c6MQ

Els associats a la Xarxa Telecos tenen prioritat a l’hora de fer la reserva. Si ets antic alumne de l’ETSETB o estudiant d’últim curs i encara no t’has associat, pots fer-ho a: https://xarxatelecos.org/socis/.

Les places son limitades, afanyeu-vos en fer la inscripció!