Dijous 13 de desembre
19h. SALA ÀGORA. Campus Nord

Donant continuïtat a la Primera Trobada, ara ja fa 2 anys, hem pensat que pot estar bé continuar allà on ho varem deixar… En aquella ocasió, només les dues primeres qüestions van donar peu a cobrir tota la durada de la sessió, així que ens han quedat uns quants punts més a debatre.
En qualsevol cas, l’esperit de la trobada no canvia:
és el nostre “reconeixement i homenatge” a les dones enginyeres de Teleco.

La trobada tindrà un format distès, i participaran moltes dones enginyeres de “Telecos” de les diferents promocions de l’ETSETB.

Després d’una breu presentació personal de cadascuna, farem un col•loqui obert on les participants compartiran seva pròpia experiència, compatibilitzant la vida professional i la personal, des de l’època d’estudiant fins ara, i exposaran la seva opinió i vivències respecte diferents punts proposats.

Si ets antiga estudiant de l’ETSETB i vols participar a la trobada, contacta amb nosaltres a info@xarxatelecos.org, seràs benvinguda!

A banda de les participants, la trobada és oberta, i pot assistir qualsevol. La primera vegada vam trobar a faltar homes, així que aquest cop us esperem a tots, ja sigueu home o dona!!

Si vols assistir com a públic, omple aquest formulari. Tot i que l’acte és obert, l’aforament és limitat i necessitem assegurar-nos que hi cabrem tots.

NO HI FALTEU!

Inscriu-te aquí

Amb la col.laboració del CETC