EL 23/11 l’ETSETB celebra 40 anys! A la Xarxa Telecos ens impliquem activament en dues activitats. Col.labora tu també! – llegeix més.

Fa 40 anys, pel Decret 2484/1971 de 17 de setembre, s’establia la creació oficial de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació, dins de la llavors naixent Universitat Politècnica de Barcelona. El dia 23 de novembre d’aquell primer curs 1971-1972, s’iniciaven les classes a Terrassa, sent en Pedro Vicente, el professor que ostenta l’honor d’haver donat la primera i també l´última classe del pla 64.

La Xarxa Telecos BCN col.labora amb l’escola en la celebració.

S’ha preparat un Acte central de la celebració:

El dia 30 de novembre a les 19:00 a l’Auditori Vertex del Campus Nord de la UPC, es realitzarà un esdeveniment on intervendran professors, personal administratiu, estudiants, ex-estudiants i representants d’empreses del sector i d’institucions públiques relacionades amb l’Escola.

Apunta’t aquí: FORMULARI

En paral.lel hi ha una sèrie d’Activitats programades

A l’escola li manquen de les següents orles: Generacions del (75-76) a la del (82-83), la generació del (87-88) i la del (89-90). Segur que finalment és farà un recull molt important. Animem a tothom que pugui que aporti la seva orla.

La Xarxa Telecos ens impliquem activament en dues activitats: El Concurs de Fotografia i L’Exposició de les Orles.

US DEMANEM: que pogueu escanejar Fotografies de l’època d’estudiants o bé la vostra orla (hem d’aconseguir les 40 orles de les promocions!) i ens les pogueu enviar a info@xarxatelecos.org

Web dels 40 Anys:

http://www.etsetb.upc.edu/40aniversari.html