«

»

Mar 29

Visita Tècnica al Gran Teatre del Liceu

La Xarxa Telecos BCN organitza una visita molt especial al Gran Teatre del Liceu. L’objectiu és conèixer millor aquest excel·lent centre cultural des de una perspectiva tecnològica i de portes endins.

Farem una visita guiada per les zones interiors del Gran Teatre, i ens acompanyaran dos amics de la XTB propers al Liceu: en Carles Sasot, qui va instalar el sistema de càmeres robotitzades i broadcast del nou Teatre i el Dr. Higini Arau, qui va dissenyar el condicionament acústic i també el de molts altres espais com la Scala de Milan, la òpera d’Oslo i l’Auditori de Barcelona. Gràcies a les seves explicacions addicionals tindrem una visió extraordinària d’aquest magnífic centre.

Esperem que us apunteu i us puguem convidar a un cafè desprès de la visita!

Data: Dissabte, 9 d’abril, 2011
Hora: 9:15h
Durada: 1:45h aprox
Lloc: Gran Teatre del Liceu
Preu: €12

Cóm apuntar-se?
Per a la inscripció, només cal que ompliu el següent formulari —-> FORMULARI

Els associats a la Xarxa Telecos tenen prioritat a l’hora de fer la reserva. Si ets antic alumne de l’ETSETB o estudiant d’últim curs i encara no t’has associat, pots fer-ho a: http://xarxatelecos.org/socis/.

Les places son limitades, afanyeu-vos en fer la inscripció!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>