«

»

Apr 06

INSCRIU-TE! VISITA TECNOLÒGICA A TV3

El proper dia 26 d’Abril, La Xarxa Telecos BCN, en col.laboració amb UPC Alumni, torna amb una de les activitats més esperades: La visita de les instalacions tecnològiques de TV3.Acompanyats pel teleco i cap d’enginyeria del medi, Sr. Xavier Ferrandiz, gaudirem d’una explicació focalitzada en les instal·lacions i equipaments que més poden interessar al nostre col.lectiu i podrem veure en primera persona la tecnologia més avançada que disposa avui en dia TV3.

Gràcies a l’acompanyament del Sr. Ferrandiz, en la visita tindrem ocasió d’aprofundir en altres aspectes que ens puguin interessar com la decisió estratègica de TV3 de deixar d’emetre per satèl.lit i redoblar l’aposta tècnica per els medis mòvils i internet.

La visita està planficada a les instal.lacions de TV3 (Sant Joan d’Espi) el proper 26 d’Abril a les 17:00h – hora a confirmar.

L’aforament és limitat a 30 persones, per rigorós ordre d’inscripció, i amb preferència per als membre de la Xarxa Telecos BCN i membres d’ UPC Alumni.

Per apuntar-t’hi només cal que omplis el següent FORMULARI.

També t’animem a donar-te d’alta com a associat. És gratuït i gaudiràs d’avantatges com tenir prioritat en la inscripció a aquest acte. Fes-ho a la secció Associa’t

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>